Децата на другите луѓе

Синопсис

Рејчел има 40 години и нема деца. Го сака својот живот: пријатели, бивши, часови по гитара… Кога ќе се заљуби во Али, се врзува и за Лејла, неговата четиригодишна ќерка. Ја заспива, се грижи за неа, ја сака како своја. Но, љубовта кон туѓите деца е ризично.

Видео и фотографија

1 Фотографии