Добриот шеф

Синопсис

Во очекување на посетата на комисијата која би можела да и додели награда на неговата деловна извонредност, сопственикот на компанијата за производство на индустриски размери се обидува да ги реши сите проблеми на неговите работници.

Видео и фотографија

1 Фотографии