Домашни џуџиња: операција колачиња

Синопсис

Познатите домашни џуџиња конечно се враќаат. Се криеја под земја повеќе од 200 години, откако ги протера жената на кројачот. Но, благодарејќи на едно девојче кое не можеше повеќе да го поднесе таквиот начин на живот, тие доаѓаат на земјата во нова авантура.

Видео и фотографија

4 Фотографии