Големата авантура на мачката Ру

Синопсис

Ру е живо и љубопитно маче кое го открива животот на покривите на Париз. Неговата судбина се менува кога десетгодишното девојче Клеманс го посвојува и го носи во нејзината куќа, во срцето на планините. Тоа е почеток на неверојатна авантура за Клеменс и Ру кои растат заедно и го преминуваат патот кон мистериозната Медлин, живеејчи една прекрасна приказна која ќе ги промени засекогаш.

Видео и фотографија

1 Фотографии