Изолиран

Синопсис

Откако глобалната пандемија претворила милони луѓе во зомби, главниот лик, Ејден не му преостанува ништо друго освен да се крие во својот дом и да се обиде да преживее. Додека светот е во целосен хаос, неизвесно е дали Ејден ќе може да ја издржи оваа борба за опстанок.

Видео и фотографија

4 Фотографии