Жанр: хорор

Изолиран

12 01 часот 32 минути

Откако глобалната пандемија претворила милони луѓе во зомби, главниот лик, Ејден не му преостанува ништо друго ...

англиски
2021-04-01

Титан

16 01 часот 48 минути

По низа необјаснети злосторства, таткото повторно се среќава со својот син, кој 10 години се води ...

француски
2022-06-23