Кашеј: крадец на невести

Синопсис

Од којзнае каква причина Кашеј, вечно млад и секогаш добро облечен, веќе три стотини години не може да си најде невеста. Еден ден тој е приморан да киднапира една од најголемите убавици на Далечното кралство, Варвара. Тука започнуваат неговите авантури…

Видео и фотографија

4 Фотографии