Љубов и крвопролевање

Синопсис

Нова љубовна приказна доаѓа од режисерот Рос Глас. Менаџерот Лу се вљубува во амбициозната бодибилдерка Џеки која е упатена во Вегас во потрага по нејзиниот сон. Произлезената љубов го разгорува насилството, вовлекувајќи ги се подлабоко и подлабоко во мрежата на криминалното семејство на Лу.

Видео и фотографија

1 Фотографии