Нина и приказна за ежот

Синопсис

Нина сака да ги слуша приказните пред спиење кои и ги кажува нејзиниот татко, приказни за ежот кој го открива светот. Една вечер, зафатен со работа, татко и не доаѓа да и раскаже за нова авантура, а Нина дознава дека штотуку останал без работа во фабриката. Нејзиниот свет е превртен наопаку и таа е подготвена да најде решение за да му помогне.

Видео и фотографија

6 Фотографии