Островот на Бергман

Синопсис

Еден пар се повлекува на островот што го инспирирал Ингмар Бергман, за да напишат сценарија за нивните идни филмови кога линијата меѓу реалноста и фикцијата станува тенка и матна.

Видео и фотографија

1 Фотографии