Пацификација

Синопсис

Високиот комесар на еден остров во Француска Полинезија, човек со мирна природа и дипломатско однесување е растргнат помеѓу високите политики и потребата на најнискиот општествен слој на граѓани. Под принуда да излезе на крај со конфликтните барања, тој носи непромислени одлуки кои се косат со неговите политички убедувања.

Видео и фотографија

3 Фотографии