Приказна за мојата жена

Синопсис

Морскиот капетан, Јакоб Стор се обложува со своите пријатели дека ќе се ожени со првата жена што ќе влезе во локалот каде што се седнати. Неколку моменти потоа влегува Лизи…

Видео и фотографија

1 Фотографии