Присила

Синопсис

Кога тинејџерката Присила Болие влегува во животот на Елвис Присли, човекот кој веќе е рокенрол суперѕвезда станува некој сосема неочекуван во приватните моменти: возбудлива љубов, сојузник во осаменоста, ранлив најдобар пријател. Низ очите на Присила, раскажува режисерката Софија Копола за невидливата страна на американскиот мит во врската и турбулентниот брак на Елвис и Присила, од базата на германската армија до неговиот имот во светот на соништата во Грејсленд.

Видео и фотографија

1 Фотографии