Винесент мора да умре

Синопсис

Случајни непознати лица одеднаш почнале да го напаѓаат Винсент со намера да го убијат.Тој повеќе не е незабележлив човек и како што работите насилно излегуваат од контрола, Винсан е принуден да побегне и целосно да го промени својот живот.

Видео и фотографија

1 Фотографии