Вкусот на љубовта

Синопсис

Ненадминатата готвачка Ежини последниве дваесет години работи за познатиот гурман Доден. Како што минува времето, гастрономската пракса и меѓусебното восхитување прераснуваат во романтична врска. Нивната поврзаност создава јадења, секоја повкусна од претходната, кои ги збунуваат и најпознатите светски готвачи.

Видео и фотографија

1 Фотографии