Анатомија на падот

Синопсис

Германската писателка Сандра и нејзиниот француски сопруг Самуел живеат затскриен живот на француските Алпи со нивниот единаесетгодишен син Даниел. Кога ќе го пронајдат Самуел мртов во снегот под нивната кабина, полицијата се прашува дали се работи за самоубиство или убиство.

Видео и фотографија

5 Фотографии