Твист

Синопсис

Современа преработка на класичниот роман од Чарлс Дикенс – „Оливер Твист“.
Сместена во срцето на Лондон, приказната го следи Оливер – талентиран уметник, кој ги покрива англиските фасади со графити. По неколку несреќни околности, Оливер станува член на улична банда која прави план како да ги украде најголемите уметнички дела.

Видео и фотографија

1 Фотографии