Тори и Локита

Синопсис

Откако преживеале опасно патување од Западна Африка, Тори и Локита живеат во Белгија. Тие создаваат блиска врска и се преправаат дека се брат и сестра за да ги обезбедат документите на Локита. Очајно им требаат повеќе пари, работат разни работи, па дури и продаваат дрога, но набрзо работите излегуваат од нивна контрола.

Видео и фотографија

1 Фотографии