Земја на потекло: Холандија

Нина и приказна за ежот

01 часот 22 минути

Нина сака да ги слуша приказните пред спиење кои и ги кажува нејзиниот татко, приказни за ...

2024-07-18

Присила

01 часот 50 минути

Кога тинејџерката Присила Болие влегува во животот на Елвис Присли, човекот кој веќе е рокенрол суперѕвезда ...

2024-05-23

Љубов и крвопролевање

01 часот 44 минути

Нова љубовна приказна доаѓа од режисерот Рос Глас. Менаџерот Лу се вљубува во амбициозната бодибилдерка Џеки ...

2024-05-30

Питер фон Кант

01 часот 55 минути

Питер Фон Кант, успешен, познат режисер, живее со својот помошник Карл, кого сака да го малтретира ...

2024-05-09

Вкусот на љубовта

02 часот 15 минути

Ненадминатата готвачка Ежини последниве дваесет години работи за познатиот гурман Доден. Како што минува времето, гастрономската ...

2024-05-16

Анатомија на падот

02 часот 31 минути

Германската писателка Сандра и нејзиниот француски сопруг Самуел живеат затскриен живот на француските Алпи со нивниот ...

2024-04-18

Тешка година

Трета категорија 02 часот 00 минути

Длабоко заглавени во долгови, Алберт и Бруно се обраќаат кај социјален работник за да им помогне ...

2024-03-28

Селани

Четврта категорија 01 часот 54 минути

Селанката Јагна е принудена да се омажи за многу постариот, богат фармер Мачи Борина, и покрај ...

2024-02-29

Добриот шеф

01 часот 56 минути

Во очекување на посетата на комисијата која би можела да и додели награда на неговата деловна ...

2024-02-15

Хурија

01 часот 44 минути

Хурија е надарена танчерка која сонува да се приклучи на Алжирскиот национален балет. За да врзе ...

2023-12-21