Земја на потекло: Австралија

Селани

Четврта категорија 01 часот 54 минути

Селанката Јагна е принудена да се омажи за многу постариот, богат фармер Мачи Борина, и покрај ...

2024-02-29

Добриот шеф

01 часот 56 минути

Во очекување на посетата на комисијата која би можела да и додели награда на неговата деловна ...

2024-02-15

Хурија

01 часот 44 минути

Хурија е надарена танчерка која сонува да се приклучи на Алжирскиот национален балет. За да врзе ...

2023-12-21

Сенките на Караваџо

02 часот 00 минути

Италија во 1610 година. Караваџо е еден од најбрилијантните сликари на своето време, но и бунтовник ...

2023-12-28

Духот од Кантервил

01 часот 38 минути

Англија на крајот на деветнаесеттиот век, кога научните пронајдоци носат нови погледи на светот, едно модерно ...

2024-01-18

Големата авантура на мачката Ру

01 часот 23 минути

Ру е живо и љубопитно маче кое го открива животот на покривите на Париз. Неговата судбина ...

2024-02-15

Кучиња во операта

01 часот 15 минути

Комичната авантура сместена во Метрополитен операта на почетокот на 20 век нè запознава со уличното куче ...

2024-02-29

Светиот пајак

01 часот 57 минути

Новинарката Рахими оди во иранскиот свет град Машхад за да ја истражи смртта на проститутките зад ...

2023-11-23

Сент омер

02 часот 02 минути

Младиот писател Рама присуствува на судењето на една млада жена обвинета за убиство на нејзината петнаесетмесечна ...

2023-11-16

Сѐ помина добро

Кога Андре (85) доживеа мозочен удар, Емануела брза кон креветот на својот татко. Болен и полупарализиран ...

2022-06-06